Kategoriler
T

Tevellüt

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tevellüt için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• doğum
  • doğma

Kategoriler
T

Tevkif etmek

Boş zamanlarımızı en etkin doldurma yöntemlerinden birisi olan bulmaca çözmek, aynı zamanda problem çözme yeteneğimizi de geliştirmektedir. Tevkif etmek için denenebilinecek cevaplar;

• tutuklamak
  • alıkoymak
  • durdurmak

Kategoriler
T

Tevellütlü

Tevellütlü bulmaca anlamı için aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz;

• doğumlu

Kategoriler
T

Tevkifhane

Tevkifhane bulmaca anlamı için aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz;

• tutukevi
  • tutuk evi

Kategoriler
T

Tevessü

Sıkıldığımız zaman imdadımıza hemen bulmacalar yetişiyor. Takıldığımız zaman da internet siteleri:) Tevessü için size önerebileceğimiz alternatifler şunlardır;

• genişleme
  • yayılma

Kategoriler
T

Tevlit

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tevlit için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• doğurtma
  • doğurma
  • oluşturma

Kategoriler
T

Tevessü etmek

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tevessü etmek için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• genişlemek
  • yayılmak

Kategoriler
T

Tevessül

Boş zamanlarımızı en etkin doldurma yöntemlerinden birisi olan bulmaca çözmek, aynı zamanda problem çözme yeteneğimizi de geliştirmektedir. Tevessül için denenebilinecek cevaplar;

• başlama
  • girişme

Kategoriler
T

Tevriye

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tevriye için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• artsama

Kategoriler
T

Tevessül etmek

Boş zamanlarımızı en etkin doldurma yöntemlerinden birisi olan bulmaca çözmek, aynı zamanda problem çözme yeteneğimizi de geliştirmektedir. Tevessül etmek için denenebilinecek cevaplar;

• girişmek
  • başvurmak