Kategoriler
T

Tepken

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tepken için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• kimyasal örüt

Kategoriler
T

Tepkici

Bulmacada karşınıza çıkan sorular karşısında takılıysanız Tepkici için size olabilecek alternatifleri sunabiliriz. Tepkici için uygun olabilecek bazı cevaplar aşağıdaki gibidir;

• reaksiyoner

Kategoriler
T

Terakki göstermek

Boş zamanlarımızı en etkin doldurma yöntemlerinden birisi olan bulmaca çözmek, aynı zamanda problem çözme yeteneğimizi de geliştirmektedir. Terakki göstermek için denenebilinecek cevaplar;

• geliştiğini

Kategoriler
T

Terakkiperver

Bulmacanın özellikle yaşı ilerlemiş bireylerde beyin gelişimine ve hafıza kaybına engel olduğu kanıtlanmıştır. Bulmaca, sadece yaşlılarda değil, gençlerde de beyin jimnastiği adına oldukça faydalı bir etkinlik. Terakkiperver cevabında takıldığınızda aşağıdakileri deneyebilirsiniz;

• ilerici

Kategoriler
T

Teraküm

Bulmacanın özellikle yaşı ilerlemiş bireylerde beyin gelişimine ve hafıza kaybına engel olduğu kanıtlanmıştır. Bulmaca, sadece yaşlılarda değil, gençlerde de beyin jimnastiği adına oldukça faydalı bir etkinlik. Teraküm cevabında takıldığınızda aşağıdakileri deneyebilirsiniz;

• birikme
  • yığılma

Kategoriler
T

Teraküm etmek

Bulmacanın özellikle yaşı ilerlemiş bireylerde beyin gelişimine ve hafıza kaybına engel olduğu kanıtlanmıştır. Bulmaca, sadece yaşlılarda değil, gençlerde de beyin jimnastiği adına oldukça faydalı bir etkinlik. Teraküm etmek cevabında takıldığınızda aşağıdakileri deneyebilirsiniz;

• birikmek
  • yığılmak

Kategoriler
T

Terane

Sıkıldığımız zaman imdadımıza hemen bulmacalar yetişiyor. Takıldığımız zaman da internet siteleri:) Terane için size önerebileceğimiz alternatifler şunlardır;

• ezgi
  • makam
  • nağme

Kategoriler
T

Terapi

Bulmaca cevaplarını çoğu zaman bulmaca çözerken sıkıştığımızda kullanırız. Bulmacayı tamamlamak için kritik rolü olabilir. Çeşitli gazetelerin arkalarında ya da köşelerinde çözdüğümüz bulmacalarda Terapi bulmaca anlamı aşağıdakilerden birisi olabilir;

• sağaltım
  • tedavi
  • iyileştirme
  • ıyileştirme

Kategoriler
T

Teras

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Teras için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• taraça
  • seki
  • ayazlık
  • avlu
  • set
  • ayvan
  • eyvan
  • tahtaboş
  • terasa

Kategoriler
T

Terasa

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Terasa için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• teras