Kategoriler
T

Tefsîr

Sıkıldığımız zaman imdadımıza hemen bulmacalar yetişiyor. Takıldığımız zaman da internet siteleri:) Tefsîr için size önerebileceğimiz alternatifler şunlardır;

• mestur

Kategoriler
T

Tefsir etmek

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tefsir etmek için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• yorumlamak

Kategoriler
T

Tefsireden

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tefsireden için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• müfessir

Kategoriler
T

Tehalüf

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tehalüf için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• aykırılık

Kategoriler
T

Teharrî

Bulmacanın özellikle yaşı ilerlemiş bireylerde beyin gelişimine ve hafıza kaybına engel olduğu kanıtlanmıştır. Bulmaca, sadece yaşlılarda değil, gençlerde de beyin jimnastiği adına oldukça faydalı bir etkinlik. Teharrî cevabında takıldığınızda aşağıdakileri deneyebilirsiniz;

• aramak
  • araştırmak
  • incelemek
  • araştırılmak

Kategoriler
T

Tehaşşüd

Tehaşşüd bulmaca anlamı için aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz;

• tahşidat
  • yığınak

Kategoriler
T

Tehcir etmek

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tehcir etmek için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• sürmek

Kategoriler
T

Tehevvür etmek

Tehevvür etmek bulmaca anlamı için aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz;

• öfkelenmek
  • köpürmek

Kategoriler
T

Teğel

Teğel Bulmaca anlamını araştırırken takıldığınız yerde size yardımcı olması için çeşitli seçenekler sunuyoruz, Umarız işinize yarar. Alternatif kelimeler;

• lekende

Kategoriler
T

Teğet

Sıkıldığımız zaman imdadımıza hemen bulmacalar yetişiyor. Takıldığımız zaman da internet siteleri:) Teğet için size önerebileceğimiz alternatifler şunlardır;

• mümas