Kategoriler
T

Tegre

Bulmaca cevaplarını çoğu zaman bulmaca çözerken sıkıştığımızda kullanırız. Bulmacayı tamamlamak için kritik rolü olabilir. Çeşitli gazetelerin arkalarında ya da köşelerinde çözdüğümüz bulmacalarda Tegre bulmaca anlamı aşağıdakilerden birisi olabilir;

• daire
  • çevre
  • civar
  • etraf

Kategoriler
T

Tegrek

Bulmaca cevaplarını çoğu zaman bulmaca çözerken sıkıştığımızda kullanırız. Bulmacayı tamamlamak için kritik rolü olabilir. Çeşitli gazetelerin arkalarında ya da köşelerinde çözdüğümüz bulmacalarda Tegrek bulmaca anlamı aşağıdakilerden birisi olabilir;

• değer
  • kıymet
  • tekerlek
  • değirmi
  • yuvarlak

Kategoriler
T

Tefriş etmek

Sıkıldığımız zaman imdadımıza hemen bulmacalar yetişiyor. Takıldığımız zaman da internet siteleri:) Tefriş etmek için size önerebileceğimiz alternatifler şunlardır;

• döşemek

Kategoriler
T

Tefsîr

Sıkıldığımız zaman imdadımıza hemen bulmacalar yetişiyor. Takıldığımız zaman da internet siteleri:) Tefsîr için size önerebileceğimiz alternatifler şunlardır;

• mestur

Kategoriler
T

Tefsir etmek

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tefsir etmek için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• yorumlamak

Kategoriler
T

Tefsireden

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tefsireden için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• müfessir

Kategoriler
T

Teftih

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Teftih için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• açma
  • geğirme

Kategoriler
T

Tehdit

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tehdit için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• gözdağı
  • terör

Kategoriler
T

Tehdit etmek

Tehdit etmek bulmaca anlamı için aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz;

• korkutmak

Kategoriler
T

Tehdit savurmak

Tehdit savurmak bulmaca anlamı için aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz;

• korkutmak