Kategoriler
T

Temenna

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Temenna için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• temennah

Kategoriler
T

Temennah

Bulmaca cevaplarını çoğu zaman bulmaca çözerken sıkıştığımızda kullanırız. Bulmacayı tamamlamak için kritik rolü olabilir. Çeşitli gazetelerin arkalarında ya da köşelerinde çözdüğümüz bulmacalarda Temennah bulmaca anlamı aşağıdakilerden birisi olabilir;

• temenna

Kategoriler
T

Temir

Bulmacanın özellikle yaşı ilerlemiş bireylerde beyin gelişimine ve hafıza kaybına engel olduğu kanıtlanmıştır. Bulmaca, sadece yaşlılarda değil, gençlerde de beyin jimnastiği adına oldukça faydalı bir etkinlik. Temir cevabında takıldığınızda aşağıdakileri deneyebilirsiniz;

• demir

Kategoriler
T

Temir yalup

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Temir yalup için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• demirci

Kategoriler
T

Temirçal

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Temirçal için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• kılıç

Kategoriler
T

Temerküz etmek

Temerküz etmek bulmaca anlamı için aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz;

• derişmek

Kategoriler
T

Temerküz kampı

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Temerküz kampı için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• toplama kampı

Kategoriler
T

Temerrüt

Bulmaca cevaplarını çoğu zaman bulmaca çözerken sıkıştığımızda kullanırız. Bulmacayı tamamlamak için kritik rolü olabilir. Çeşitli gazetelerin arkalarında ya da köşelerinde çözdüğümüz bulmacalarda Temerrüt bulmaca anlamı aşağıdakilerden birisi olabilir;

• direnim
  • direnme
  • ödemezlik

Kategoriler
T

Temellenmek

Bulmacada karşınıza çıkan sorular karşısında takılıysanız Temellenmek için size olabilecek alternatifleri sunabiliriz. Temellenmek için uygun olabilecek bazı cevaplar aşağıdaki gibidir;

• yerleşmek

Kategoriler
T

Temessül

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Temessül için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• benzeşme
  • özümleme