Kategoriler
T

Takip

Bulmacanın özellikle yaşı ilerlemiş bireylerde beyin gelişimine ve hafıza kaybına engel olduğu kanıtlanmıştır. Bulmaca, sadece yaşlılarda değil, gençlerde de beyin jimnastiği adına oldukça faydalı bir etkinlik. Takip cevabında takıldığınızda aşağıdakileri deneyebilirsiniz;

• izleme
  • kovuşturma
  • yetişmek
  • kovuşturulma
  • uyma
  • gütme
  • izlem
  • kovalama

Kategoriler
T

Takçagöz

Takçagöz Bulmaca anlamını araştırırken takıldığınız yerde size yardımcı olması için çeşitli seçenekler sunuyoruz, Umarız işinize yarar. Alternatif kelimeler;

• duvarlarda

Kategoriler
T

Takdim

Bulmaca cevaplarını çoğu zaman bulmaca çözerken sıkıştığımızda kullanırız. Bulmacayı tamamlamak için kritik rolü olabilir. Çeşitli gazetelerin arkalarında ya da köşelerinde çözdüğümüz bulmacalarda Takdim bulmaca anlamı aşağıdakilerden birisi olabilir;

• sunma
  • tanıtma
  • tanıştırma

Kategoriler
T

Takdim edilmek

Takdim edilmek Bulmaca anlamını araştırırken takıldığınız yerde size yardımcı olması için çeşitli seçenekler sunuyoruz, Umarız işinize yarar. Alternatif kelimeler;

• sunulmak
  • tanıtılmak
  • tanıştırılmak

Kategoriler
T

Takat getirmek

Bulmacanın özellikle yaşı ilerlemiş bireylerde beyin gelişimine ve hafıza kaybına engel olduğu kanıtlanmıştır. Bulmaca, sadece yaşlılarda değil, gençlerde de beyin jimnastiği adına oldukça faydalı bir etkinlik. Takat getirmek cevabında takıldığınızda aşağıdakileri deneyebilirsiniz;

• dayanmak
  • katlanmak

Kategoriler
T

Takdim etmek

Sıkıldığımız zaman imdadımıza hemen bulmacalar yetişiyor. Takıldığımız zaman da internet siteleri:) Takdim etmek için size önerebileceğimiz alternatifler şunlardır;

• tanıtmak
  • sunmak
  • tanıştırmak
  • öncelemek

Kategoriler
T

Takat kalmamak

Takat kalmamak Bulmaca anlamını araştırırken takıldığınız yerde size yardımcı olması için çeşitli seçenekler sunuyoruz, Umarız işinize yarar. Alternatif kelimeler;

• bitmek

Kategoriler
T

Takdimci

Takdimci bulmaca anlamı için aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz;

• tanıtmacı
  • sunucu
  • gazino

Kategoriler
T

Takat sınırı

Sıkıldığımız zaman imdadımıza hemen bulmacalar yetişiyor. Takıldığımız zaman da internet siteleri:) Takat sınırı için size önerebileceğimiz alternatifler şunlardır;

• başarım

Kategoriler
T

Takdimcilik

Takdimcilik Bulmaca anlamını araştırırken takıldığınız yerde size yardımcı olması için çeşitli seçenekler sunuyoruz, Umarız işinize yarar. Alternatif kelimeler;

• tanıtmacılık
  • sunuculuk