Kategoriler
T

Tamalgı

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tamalgı için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• idrak-i dakik

Kategoriler
T

Tamam

Sıkıldığımız zaman imdadımıza hemen bulmacalar yetişiyor. Takıldığımız zaman da internet siteleri:) Tamam için size önerebileceğimiz alternatifler şunlardır;

• bütün
  • tüm
  • eksiksiz
  • 1
  • tamamlanmış
  • bitmiş
  • evet
  • peki
  • olur!
  • kâffe
  • oldu

Kategoriler
T

Tamam bulmak

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tamam bulmak için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• bitmek

Kategoriler
T

Tamam olmak

Sıkıldığımız zaman imdadımıza hemen bulmacalar yetişiyor. Takıldığımız zaman da internet siteleri:) Tamam olmak için size önerebileceğimiz alternatifler şunlardır;

• tamamlanmak

Kategoriler
T

Tamamen

Tamamen bulmaca anlamı için aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz;

• büsbütün
  • ağız ağıza
  • baştan başa
  • hepsi hepsi
  • külliyen
  • noktası noktasına
  • silme
  • temelli
  • tıpatıp
  • yüzde yüz

Kategoriler
T

Tam gaz

Tam gaz Bulmaca anlamını araştırırken takıldığınız yerde size yardımcı olması için çeşitli seçenekler sunuyoruz, Umarız işinize yarar. Alternatif kelimeler;

• hızla

Kategoriler
T

Tamamı

Bulmacada karşınıza çıkan sorular karşısında takılıysanız Tamamı için size olabilecek alternatifleri sunabiliriz. Tamamı için uygun olabilecek bazı cevaplar aşağıdaki gibidir;

• bilumum
  • hepsi
  • kâffesi
  • topu topu
  • tüm
  • yüzde yüz

Kategoriler
T

Tam gelmek

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tam gelmek için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• uymak

Kategoriler
T

Tamamı tamamına

Bulmaca cevaplarını çoğu zaman bulmaca çözerken sıkıştığımızda kullanırız. Bulmacayı tamamlamak için kritik rolü olabilir. Çeşitli gazetelerin arkalarında ya da köşelerinde çözdüğümüz bulmacalarda Tamamı tamamına bulmaca anlamı aşağıdakilerden birisi olabilir;

• bütünüyle
  • tastamam

Kategoriler
T

Tam gün

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tam gün için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• fultaym