Kategoriler
T

Tartı

Tartı Bulmaca anlamını araştırırken takıldığınız yerde size yardımcı olması için çeşitli seçenekler sunuyoruz, Umarız işinize yarar. Alternatif kelimeler;

• ağırlık
  • oran
  • ölçü
  • karar
  • çeki
  • mizan
  • vezin

Kategoriler
T

Tartıcı

Bulmaca cevaplarını çoğu zaman bulmaca çözerken sıkıştığımızda kullanırız. Bulmacayı tamamlamak için kritik rolü olabilir. Çeşitli gazetelerin arkalarında ya da köşelerinde çözdüğümüz bulmacalarda Tartıcı bulmaca anlamı aşağıdakilerden birisi olabilir;

• kapancı

Kategoriler
T

Tartılı

Tartılı bulmaca anlamı için aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz;

• tartılmış
  • ölçülü
  • dengeli
  • vezinli

Kategoriler
T

Tartılmamış

Bulmacada karşınıza çıkan sorular karşısında takılıysanız Tartılmamış için size olabilecek alternatifleri sunabiliriz. Tartılmamış için uygun olabilecek bazı cevaplar aşağıdaki gibidir;

• tartısız

Kategoriler
T

Tartılmış

Tartılmış Bulmaca anlamını araştırırken takıldığınız yerde size yardımcı olması için çeşitli seçenekler sunuyoruz, Umarız işinize yarar. Alternatif kelimeler;

• tartılı

Kategoriler
T

Tartım

Tartım Bulmaca anlamını araştırırken takıldığınız yerde size yardımcı olması için çeşitli seçenekler sunuyoruz, Umarız işinize yarar. Alternatif kelimeler;

• dizem
  • ritm

Kategoriler
T

Tartımlı

Tartımlı Bulmaca anlamını araştırırken takıldığınız yerde size yardımcı olması için çeşitli seçenekler sunuyoruz, Umarız işinize yarar. Alternatif kelimeler;

• dizemli
  • ritmik
  • ritmli

Kategoriler
T

Tarpan

Bulmacada karşınıza çıkan sorular karşısında takılıysanız Tarpan için size olabilecek alternatifleri sunabiliriz. Tarpan için uygun olabilecek bazı cevaplar aşağıdaki gibidir;

• atgillerden
  • küçük

Kategoriler
T

Tartımsız

Sıkıldığımız zaman imdadımıza hemen bulmacalar yetişiyor. Takıldığımız zaman da internet siteleri:) Tartımsız için size önerebileceğimiz alternatifler şunlardır;

• dizemsiz

Kategoriler
T

Tarlakuşu

Bulmaca çözerken bazen çok tıkandığınız anlar yaşanabilmektedir. Dolayısıyla internetten yardım almak kimseye zarar vermeyecektir. Özellikle gazetelerin köşelerinde ya da arka sayfalarındaki bulmacalar tüm yaştan herkesi kendisine bağlamaktadır. Tarlakuşu için deneyebileceğiniz muhtemel cevaplar şunlar olabilir;

• tarlakuşugillerden
  • çayırkuşu