Kategoriler
T

Tüm başkalaşma

Tüm başkalaşma Bulmaca anlamını araştırırken takıldığınız yerde size yardımcı olması için çeşitli seçenekler sunuyoruz, Umarız işinize yarar. Alternatif kelimeler;

• böceklerde

Kategoriler
T

Tüketim

Bulmaca cevaplarını çoğu zaman bulmaca çözerken sıkıştığımızda kullanırız. Bulmacayı tamamlamak için kritik rolü olabilir. Çeşitli gazetelerin arkalarında ya da köşelerinde çözdüğümüz bulmacalarda Tüketim bulmaca anlamı aşağıdakilerden birisi olabilir;

• yoğaltım
  • istihlâk

Kategoriler
T

Tüm sayı

Boş zamanlarımızı en etkin doldurma yöntemlerinden birisi olan bulmaca çözmek, aynı zamanda problem çözme yeteneğimizi de geliştirmektedir. Tüm sayı için denenebilinecek cevaplar;

• adedimürettep

Kategoriler
T

Tüm tanrıcı

Bulmacada karşınıza çıkan sorular karşısında takılıysanız Tüm tanrıcı için size olabilecek alternatifleri sunabiliriz. Tüm tanrıcı için uygun olabilecek bazı cevaplar aşağıdaki gibidir;

• panteist

Kategoriler
T

Tüketmek

Sıkıldığımız zaman imdadımıza hemen bulmacalar yetişiyor. Takıldığımız zaman da internet siteleri:) Tüketmek için size önerebileceğimiz alternatifler şunlardır;

• bitirmek
  • kullanarak
  • yoğaltmak
  • güçsüzleştirmek
  • bezdirmek
  • harcamak
  • ifna etmek
  • istihlâk etmek
  • sarf etmek
  • süpürmek
  • temizlemek
  • yalayıp yutmak
  • yemek
  • yiyip bitirmek

Kategoriler
T

Tüh

Bulmacanın özellikle yaşı ilerlemiş bireylerde beyin gelişimine ve hafıza kaybına engel olduğu kanıtlanmıştır. Bulmaca, sadece yaşlılarda değil, gençlerde de beyin jimnastiği adına oldukça faydalı bir etkinlik. Tüh cevabında takıldığınızda aşağıdakileri deneyebilirsiniz;

Kategoriler
T

Tükürmek

Boş zamanlarımızı en etkin doldurma yöntemlerinden birisi olan bulmaca çözmek, aynı zamanda problem çözme yeteneğimizi de geliştirmektedir. Tükürmek için denenebilinecek cevaplar;

• küfür

Kategoriler
T

Tükel

Bulmacanın özellikle yaşı ilerlemiş bireylerde beyin gelişimine ve hafıza kaybına engel olduğu kanıtlanmıştır. Bulmaca, sadece yaşlılarda değil, gençlerde de beyin jimnastiği adına oldukça faydalı bir etkinlik. Tükel cevabında takıldığınızda aşağıdakileri deneyebilirsiniz;

• mükemmel

Kategoriler
T

Tükürük

Boş zamanlarımızı en etkin doldurma yöntemlerinden birisi olan bulmaca çözmek, aynı zamanda problem çözme yeteneğimizi de geliştirmektedir. Tükürük için denenebilinecek cevaplar;

• boşaltım

Kategoriler
T

Tükürük bezleri

Boş zamanlarımızı en etkin doldurma yöntemlerinden birisi olan bulmaca çözmek, aynı zamanda problem çözme yeteneğimizi de geliştirmektedir. Tükürük bezleri için denenebilinecek cevaplar;

• dil